Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Temmelig mange internet butikker yder til alt held mange forskellige fragtmuligheder. En af de mest moderne er i øjeblikket afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når der er tid til det. Fragtformen er jo ret så let, og mange gange endda den prisbilligste leveringstype.

Du kunne endvidere tænke over at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Metoden bliver beklageligvis en anelse mere bekostelig, men ydermere ret så bekvem. Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som dog betinges af at du befinder dig nærved online forretningens hjemsted.

En stor portion internet webshops stiller udsigt til dag-til-dag fragt på en lang række produkter, hvilket dog beroer på at bestillingen indsendes før et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få produktet fikset før personalet har fri.

En hel del e-handler i Danmark garanterer gebyrfri levering, men i reglen afkræver det at man indkøber for et fastsat beløb. Alternativt skal du udse dig den mest letkøbte leveringsmåde, der tit – uanset om du bor ved Helsingør, Dragør eller Fredensborg – vil blive at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

En hel del webbutikker byder på 1 dags fragt

Det har vist sig at være ret så fremkommeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på tværs af outlets på nettet og til gengæld har adskillige internet varehuse været nødt til at nedsætte salgspriserne på produkterne – til børn og babyer, og samtidig til mænd og kvinder – eftertrykkeligt, og endda nogle gange præstere fragt uden beregning.

Dog kan det ikke desto mindre være gavnligt at granske indtil flere online butikker efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at opnå den billigste pris.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at honorere pengene over en længere periode.

Forud for at nogen bestiller hos en butik burde de sådan set granske butikkens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke videre interessant.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt online virksomheden er e-mærket, eftersom det skulle være en angivelse af at e-handlen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at internet virksomheden rutinemæssigt føres tilsyn med af fagmænd der har meget erfaring med reglerne på området. Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, hvis du bliver udsat for udfordringer med din bestilling.

Indtil flere online varehuse frembyder fragt uden beregning

Trustpilot yder immervæk pålidelige løsninger til at analysere en lang række andre kunders synspunkter og herved er det godt, at du udforsker e-shoppens kritik forud for at du placerer din ordre.

Facebook leverer desuden nogle fine metoder til at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. Herinde møder vi faktisk internet firmaer hvor du kan aflevere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har faste samarbejder med et hav af e-forhandlere eftersom vi annoncerer deres produkter, og får provision for så vidt de personer vi sender videre udfører en ordre.

Fakta vedrørende tilbud og e-firmaer understøttes løbende, men vi kan desværre ikke garantere imod modifikationer der muligvis er udført siden vi nyligst opdaterede hjemmesidens informationer.